Dok nas smrt ne rastavi | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Dok nas smrt ne rastavi

Kultni američki bend Neurosis gostuje u Pogonu Jedinstvo, uz support post-metal benda iz Beograda, Consecration.

01.07.2014 , Zagreb - Pogon Jedinstvo
  • A
  • +
  • -

Post metal velikani na svoj prvi i jedini koncert u regiji (najbliže su u Grčkoj i Berlinu) dolaze u utorak, 1. srpnja, u Pogon Jedinstvo u Zagrebu, u sklopu turneje na kojoj predstavljaju svoj deseti album Honor Found In Decay. Deset studijskih albuma, pet singl izdanja te tri live izdanja, mnogobrojni side projekati praktički svih članova benda,suradnje s eminentnim glazbenicima, pokretanje vlastite izdavačke etikete, samo su neke od referenci benda koji uskoro bilježi neprekidan stvaralački rad od 30 godina. Njihovi koncerti opisani kao magično putovanje isprepleteno zvukom i vizualima čekaju na vjerne fanove ne samo iz Hrvatske nego i iz susjednih zemalja. 

Publiku će zagrijati Consecration, post-metal bend iz Beograda. Vrata se otvaraju u 19 sati, Consecration počinje u 20.30, a Neurosis u 21.30. Cijena karte u pretprodaji iznosi 155 kuna i moguće ju je kupiti na prodajnim mjestima Dallas music shopa (Rijeka, Zagreb,Split), u Dirty Old shopu i Rockmarku u Zagrebu te putem sustava Entrio. Cijena karte na ulazu iznosi 190 kuna.

"Još jednom napominjemo: Neurosis je glazba. I umjetnost. Umirujući testament najsjajnijih i najjasnijih trenutaka u našim životima. A ako vi to ne znate, to ne čini ovu izjavu manje istinitom. Dok nas smrt ne rastavi", zapisao je o bendu Eugene S. Robinson.

 

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 30.06.2014