Dok.incubator | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Dok.incubator

Šestomjesečne radionica namijenjena je mentoriranom radu na montaži, produkciji i distribuciji s radnim verzijama dokumentarnih filmova.

ROK: 27.01.2021
  • A
  • +
  • -

Otvorene su prijave za sudjelovanje u 10. izdanju šestomjesečne radionice dok.incubator, namijenjene mentoriranom radu na montaži, produkciji i distribuciji s radnim verzijama dokumentarnih filmova.

Zbog pandemijske situacije, ovogodišnje će se izdanje prilagođavati razvoju pandemijske situacije te predviđa i online i rezidencijalne formate rada.

Prijavi je potrebno priložiti audiovizualne materijale (radnu verziju filma ili izbor scena u trajanju od 40 do 90 minuta, poveznice na redateljičine i montažerkine prethodne filmove te tri kadra filma u visokoj rezoluciji) i informacije o projektu (sinopsis, tritment, motivacijsko pismo redateljice, montažerke i producentice, nacrt distribucijske strategije, financijski plan filma te fotografije, životopise i kontakte navedenih triju članica tima).

Sve članice moraju biti dostupne za sudjelovanje u trima sesijama u travnju, lipnju i rujnu. Od svih sudionica se očekuje sposobnost rada na engleskom.

Rok za prijavu za sudjelovanje bez plaćanja kotizacije je 15. siječnja, dok je krajnji rok 27. siječnja.

Detaljnije informacije nalaze se na sljedećoj poveznici.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 11.01.2021