Dramsko-akcijsko istraživanje o mobbingu | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Dramsko-akcijsko istraživanje o mobbingu

Udruga za prevenciju stigmatizacije i edukaciju teatrom poziva na sudjelovanje u istraživanju koje se sastoji od anonimne ankete i edukativnih radionica.

ROK: 19.09.2017

Udruga za prevenciju stigmatizacije i edukaciju teatrom (UPSET) poziva na sudjelovanje u dramsko-akcijskom istraživanju o mobbingu na radnom mjestu, odnosno, psihičkom i/ili fizičkom maltretiranju zaposlenika od strane drugih zaposlenika ili nadređenih.

Istraživanje je dio projekta "Dosta!" dramsko-akcijsko istraživanje socijalne stigme i mobbinga kroz teatar i pokret" koji je dio programa Pogonator 2017 i realiziran je u suradnji s POGON-om te sufinanciran od Grada Zagreba.

Dramsko-akcijsko istraživanje se sastoji od:

·  anonimne ankete o mobbingu u Hrvatskoj (10-15 minuta)

·  besplatnih dramsko-akcijskih edukativnih radionica na temu mobbinga koje će se održati u terminima od 20. do 30. rujna 2017. (18-20 sati) u Tvornici Jedinstvo (Močvara) na Trnjanskom nasipu u Zagrebu.

·  javnog nastupa i diskusije s publikom

Anketa je namijenjena žrtvama i svjedocima mobbinga, onima koji su maltretirali kolege/ice, studenti(ca)ma, profesionalcima i svima koji žele svojim odgovorima doprinijeti boljem shvaćanju mobbinga u Hrvatskoj.

Sudjelovati u anketi ili prijaviti se za dramsko-akcijske radionice možete putem online prijavnice-ankete.

Više o projektu i program radionice potražite ovdje

Prijave za sudjelovanje u radionici traju do 19. rujna 2017.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 31.08.2017