Dunavska scenaristička radionica | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Dunavska scenaristička radionica

Radionica Vukovar film festivala otvorena je svima koji razvijaju scenarij za dugometražni ili kratkometražni igrani film.

ROK: 10.08.2021
  • A
  • +
  • -

Vukovar film festival poziva scenariste da se prijave za sudjelovanje u Dunavskoj scenarističkoj radionici od 25. do 29. kolovoza 2021. godine.

Svrha programa je omogućiti scenaristima intenzivan rad na tekstu u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi, uz podršku moderatorice, scenaristice i dramaturginje Sanje Kovačević te kolega nazočnih na Vukovar film festivalu. Otvoren je svima koji razvijaju scenarij za dugometražni ili kratkometražni igrani film. Ovogodišnja tema radova za prijavu je Vukovar i okolica, bilo kojeg vremenskog perioda. Svim sudionicima radionice festival osigurava smještaj s doručkom za vrijeme trajanja festivala i radionice dok put do Vukovara i natrag snose sami.

Prijavi je potrebno priložiti kratak životopis s kontakt podacima (do jedne stranice), sinopsis priče o Vukovaru i okolici, treatment priče o Vukovaru i okolici (do osam stranica) ili scenarij.

Prijave se šalju mailom najkasnije do 10. kolovoza. Na radionicu će biti primljeno pet sudionika/ca.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 14.07.2021