E-trgovina civilnog društva | kulturpunkt

Vijesti Arhitektura i urbanizam

<

E-trgovina civilnog društva

Nacionalna zaklada upućuje svim organizacijama civilnoga društva poziv za suradnju u promidžbi samofinancirajućih aktivnosti.

  • A
  • +
  • -

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva postavila je bazu podataka o samofinancirajućim aktivnostima i društvenom poduzetništvu organizacija civilnoga društva na portalu civilnodrustvo.hr. Cilj ove baze podataka jest pokrenuti aktivnu e-trgovinu u kojoj će se moći kupovati proizvodi i usluge koje organizacije nude kao svoje samoprihodovne aktivnosti. Nacionalna zaklada će na portalu podržati prodaju svih proizvoda i usluga te će osigurati mogućnost internetskog plaćanja prema pravilima financijskih institucija. Organizacije civilnog društva, čiji proizvodi budu u e-trgovini, bit će izuzete od troška vezanog uz naknadu za ovaj oblik poslovanja.

Kako bi sudjelovali u ovom projektu, zainteresirani trebaju popuniti ovaj obrazac te potvrditi pristanak pisanim putem. Nacionalna zaklada će kontaktirati prijavljene organizacije kako bi se dogovorili oko promidžbe svojih proizvoda ili usluga putem portala civilnodrustvo.hr.

Više informacija možete dobiti ovdje

Izvor: NZRCD

 

Objavio/la petra [at] kulturpunkt.hr 04.11.2011