Edukacija umjetnika za rad u kreativnim industrijama | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Edukacija umjetnika za rad u kreativnim industrijama

HDLU poziva na prijavu za edukaciju koja će pružiti uvide u načine boljeg pozicioniranja na umjetničkom tržištu.

ROK: 14.10.2019

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika u partnerstvu s Visokim učilištem Algebra od  listopada 2019. do svibnja 2020. provodit će edukativni program Osposobljavanje vizualnih umjetnika za rad u kulturnim i kreativnim industrijama ostvaren uz financijsku potporu Hrvatske banke za obnovu u razvoj (HBOR) u okviru programa Pružimo znanje, potaknimo inicijative te EU projekta CreArt.

Edukativni program namijenjen je likovnim umjetnicima koji će kroz seriju radionica i seminara dobiti dodatna stručna znanja i uvid u primjere iz prakse koja će im poslužiti u boljem pozicioniranju na umjetničkom tržištu i u kulturnim i kreativnim industrijama (KKI) u RH i svijetu. Sudjelovanje na edukativnom programu je besplatno, uz obaveznu prethodnu prijavu.

Na edukativnom programu sudjelovati se može uživo te putem live streama. Zbog ograničenog broja mjesta, prednost pri sudjelovanju na seminarima i radionicama imat će redoviti članovi/ice HDLU-a, no prijaviti se mogu i svi ostali zainteresirani umjetnici/ice, članovi/ice ostalih hrvatskih udruženja likovnih umjetnika te studenti likovnih akademija, koji će biti prihvaćeni u slučaju raspoloživih mjesta.

Više informacija o programu i načinu prijave potražite ovdje.

Rok za prijavu na prvi edukativni ciklus je 14. listopad.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 07.10.2019