Edukacija za rad u kulturi | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Edukacija za rad u kulturi

Udruga Kontejner poziva mlade radnike/ce u kulturi na prijavu za edukativni program produkcije velikih kulturnih manifestacija.

ROK: 05.07.2019

Udruga Kontejner poziva sve mlade profesionalce/ke koji rade u području kulture i suvremene umjetnosti na sudjelovanje u edukativnom programu u sklopu europskog projekta Future DiverCities. Program će se održati od 14. do 23. rujna u Zagrebu.

Tema edukacije je planiranje i produkcija velikih i kompleksnih kulturnih događaja, a desetodnevni program obuhvaća više organizacijskih razina - od projektnog menadžmenta, preko tehničke produkcije i kustoskog rada, sve do financija i marketinga. Svaki sudionik/ca na kraju programa prima certifikat EU projekta Future DiverCities koji potvrđuje sudjelovanje u edukaciji.

Svi polaznici/e svoj će teorijski i praktičan rad provoditi na stvarnom projektu u realnom vremenu, na festivalu Ekstravagantna tijela u rujnu. Na primjeru ovog etabliranog  festivala polaznici će se kroz teorijski i intenzivan praktični rad susresti i direktno raditi s više od 30 međunarodnih i hrvatskih umjetnika/ca i kulturnih djelatnika/ca.

Više o programu i uvjetima prijave pronađite ovdje. Prijave se šalju putem e-maila.

Rok za prijave je 5. srpanj.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 19.06.2019