EduZgraf radionice | kulturpunkt

Najave Radionica

<

EduZgraf radionice

U sklopu EduZgraf stručnih radionica dolaze Dejan Dragosavc – Ruta, dizajner i vizualni umjetnik Igor Kuduza i kolektiv Blender.hr.

20.03.2012 - 05.04.2012 , Zagreb - Galerija ULUPUH
  • A
  • +
  • -
Predstavljanje EduZgraf radionica u sklopu Zgrafa 11 održat će se u utorak, 20. ožujka i 19 sati.
 
Radionice su se fokusirale na sudjelovanje grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija u javnoj sferi te su polaznici/ce tražili puteve za odgovornu i dijalošku komunikaciju. Radionice Eduzgrafa koristile su i lokaciju u kojoj se nalaze kao konceptualni okidač. Tako se fenomen jedne urbane mikrolokacije promatra na razini društveno-političke stvarnosti, poroznih prostornih identiteta, mrežnih i komunikacijskih specifičnosti, koje vizualne komunikacije mogu afirmirati, ali i jasno i glasno propitivati.
 
Dođite vidjeti kako su mlade snage dizajna promišljale zagrebački urbani okoliš kroz sljedeće teme: Cjenjkanje za mandarine - Kada grafički dizajn susreće komunikacijski i sociokulturni prostor glavne gradske tržnice (voditelj Dejan Dragosavac Ruta); Blender - 3D u besplatnom, slobodnom, otvorenom i kolaborativnom okruženju (Željko Blaće, Tomislav Čorak i Damir Prebeg);  Nestati - Identiteti prostora i alati vizualnih komunikacija (voditelj Igor Kuduz).

Izložbena prezentacija radionica ostaje otvorena do 5. travnja. Ulaz je slobodan.

 

Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 19.03.2012