Eklektični ekspresionizam | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Eklektični ekspresionizam

Muzički salon Kulture promjene predstavlja novi autorski projekt pod vodstvom Damira Price Kafke, rezultat trotjedne rezidencije.

14.03.2013 - 16.03.2013 , Zagreb - Teatar &TD
  • A
  • +
  • -

Na rezidenciji i u izvedbama 14. i 15. ožujka u Teatru &TD, s početkom u 21 sat, sudjeluju Dina Puhovski (glas), Damir Bartol Indoš (šahtofon, trombon), Damir Prica Kafka – Capri (klavijature, saksofon), Dragan Pajić (električna gitara, efekti), Igor Pavlica (truba, klavijature, udaraljke), Gustav Barišin (kontrabas) i Nikola Vincelj – Jinks (video).

Osnovna ideja jest da glazbenici ravnopravno sudjeluju u procesu stvaranja i pokušaju otvoriti prostor za glazbenu ekspresiju koja će biti novo iskustvo za svakoga od njih. Stvaranje kompozicije/a zasniva se na grupnoj improvizaciji koja započinje određenim tonom, suzvučjem, temom, tekstom ili ritmičkim impulsima, kako bi se uspostavila osnovna struktura i ideja kompozicije, ali će svaka izvedba biti različita u provedbi, glazbenom sadržaju i trajanju. Svoju inspiraciju glazbenici nalaze u glazbi 20. stoljeća, free jazzu, minimalizmu, elektroakustičkoj, elektroničkoj i improviziranoj glazbi.

Ulaznice po cijeni od 15 kuna možete kupiti na blagajni Teatra &TD dva sata prije početka programa.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 12.03.2013