ElectroCRO | kulturpunkt

Natječaji Potpora

<

ElectroCRO

Hrvatsko društvo skladatelja raspisalo je natječaj za stimulaciju glazbenih manifestacija, projekata i glazbenog stvaralaštva s područja klupske elektroničke glazbe.

ROK: 29.11.2019

Hrvatsko društvo skladatelja raspisalo je natječaj za stimulaciju glazbenih manifestacija, projekata i glazbenog stvaralaštva s područja klupske elektroničke glazbe iz Fonda sredstava prikupljenih od naknada za privremeno reproduciranje (umnožavanje) autorskih glazbenih djela od strane DJ-a. Cilj Natječaja je poduprijeti i promovirati glazbeno stvaralaštvo u područjima klupske elektroničke glazbe, na način kojim se stimulira kvaliteta i izvrsnost. 

Pravo prijave na natječaj imaju pojedinci koji su redovni ili pridruženi članovi HDS-a i/ili DJ-i s važećom licencom registriranom pri HDS ZAMP-u te manifestacije, projekti i događanja čiji je barem jedan direktor/umjetnički ravnatelj/odgovorna osoba redovni ili pridruženi član HDS-a i/ili DJ s važećom licencom registriranom pri HDS ZAMP-u.

Natjecatelji su dužni podnijeti HDS-u detaljan umjetnički, organizacijski i financijski opis projekta za koji traže sufinanciranje zaključno s 29. studenim 2019. godine, s naznakom "Za natječaj ElectroCRO" na urudžbeni zapisnik ili poštom na adresu: Hrvatsko društvo skladatelja, Berislavićeva 9, 10 000 Zagreb.

Više potražite ovdje.  

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 13.11.2019