Elektronički combo u Klub.-u | kulturpunkt

Najave Party

<

Elektronički combo u Klub.-u

Examine i Janko Novoselić će u klubu predstaviti zajednički projekt, kada će biti i održana promocija novog portala o elektronskoj glazbi i klupskim događanjima.

30.05.2014 , Zagreb - Klub

FOTO: TogetherBoston

  • A
  • +
  • -

Vrsni dvojac, Ratko Filipović Examine i Janko Novoselić, koji su već zadužili scenu svojim radom, nastupaju u zagrebačkom Klubu, gdje će predstaviti svoj novi projekt. Riječ je o soul/disco/funk stvarima prilagođenim za plesni podij, a na pozornicu Black Light programa se penje Janko Novoselić za bubnjevima i Examine za mix pultom. Uz njih će vas rasplesati i rezidenti večeri RRRamon! te DMT, uz pratnju vj - polygona na vizualima, a floor u tunelu cijelu noć vodi Novell, dio Ekstrakt tima. Večer je ujedno promocija novog portala o elektronskoj glazbi i klupskim događanjima u regiji, klubikon.com, o čemu više informacija možete pronaći ovdje.

Ratko Filipović Examine prije godinu dana predstavio je svoj projekt Disko Dabar, seriju reizdanja klasičnih disco, funk, soul i r'n'b ploča adaptiranih za plesni podij. Herbie Hancock, Bob James, Erykah Badu, Numaads i Quantic Soul Orchestra samo su dio su izvođača koji su dobili Ratkovu adaptaciju i mogu se pronaći na kompilaciji Disko Dabar Edits. Na projektu s njim surađuje Janko Novoselić, jedan od najboljih domaćih bubnjara, koji je dao svoj pečat bendovima kao što su TBF, Tobogan ili BILK te nedavno predstavio svoj elektronski live projekt Strobelyx.

 

Događanje će biti održano u zagrebačkom Klub.-u u petak 30. svibnja, s početkom u 23 sata.

 

 

 

 

 

 

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 27.05.2014