Festival CirkoBalkana | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Festival CirkoBalkana

Raspisan je poziv za sudjelovanje u glavnom programu festivala, svim suvremenim cirkuskim grupama ili pojedincima sa područja bivših jugoslavenskih zemalja.

ROK: 01.03.2018

Festival CirkoBalkana, festival suvremenog cirkusa u cirkuskom šatoru raspisuje poziv za sudjelovanje u glavnom programu festivala, svim suvremenim cirkuskim grupama ili pojedincima sa područja bivših jugoslavenskih zemalja (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Kosovo, Makedonija). Ovogodišnji festival će se održati od 28. travnja do 12. svibnja u Zagrebu u svima dobro poznatom prostoru cirkuskog šatora. 

Pravo na prijavu imaju sve grupe ili pojedinci koji imaju suvremenu cirkusku predstavu koja se može izvoditi u cirkuskom šatoru. Kategorije za prijavu predstava suvremenog cirkusa su sljedeće: predstava za odrasle, obiteljska predstava, predstava za djecu.

Kriteriji za prijavu: predstava treba trajati minimalno 45 minuta te pripadati jednoj od navedenih kategorija.

Prijava treba sadržavati: kratak opis predstave, CV-jeve izvođača i grupe, video materijal, fotografije, web stranicu. Selekcijski tim CirkoBalkana festivala će odabrati maksimalno tri predstave koje su zadovoljile ove kriterije.

Rok za prijave na festival je 1. ožujka 2018. Prijave šaljite na e-mail adresu.

Za sve dodatne informacije ili moguća pitanja kontaktirajte organizatore na istu e-mail adresu.

Više informacija o dosadašnjim festivalima možetepogledati ovdje.  

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 05.02.2018