Festival nijemog filma | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Festival nijemog filma

Poziv za prijavu filmova na 11. PSSST! Festival nijemog filma koji se održava u Centru za kulturu Trešnjevka.

ROK: 15.10.2017

Centar za kulturu Trešnjevka organizira 11. PSSST! Festival nijemog filma koji će se održati od 9. do 11. studenoga 2017. Ovaj je Festival jedinstven jer temu nijemog filma prezentira na atraktivan način, koji publici nudi nešto više od retrospektive u okviru kronološkog pregleda razvoja filma.

Unatoč brojnim filmskim manifestacijama, nedostaje inicijativa koja bi umjetnicima pružila priliku da se izraze kroz ovaj specifičan način pripovijedanja, što dokazuje da je Festival jedinstven i na globalnoj razini.

U današnje vrijeme kada tehnološki napredak omogućava snimanje filma uređajima koji su dostupni svima, svatko je pozvan prezentirati svoju viziju nijemog filma. Stoga, organizatori pozivaju autore profesionalce i amatere entuzijaste da na festivalu nijemog filma predstave svoje radove te tako daju umjetnički i kreativni doprinos manifestaciji.

Rok za prijavu filmova u natjecateljskom programu je 15. listopada 2017. Opće odredbe, te informacije o uvjetima i načinima prijave potražite na službenim stranicama.

Sva pitanja možete uputiti na mail adresu.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 20.09.2017