Filmska početnica | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Filmska početnica

Održavaju se posljednje ovogodišnje radionice za djecu unutar programa Filmske početnice koju provodi udruga Restart.

ROK: 20.12.2019

Želite li se baviti stop-motion tehnikom i saznati kako se objekti u filmu sami kreću. Zanima li vas kako nastaje glazba u filmu te želite kroz muziciranje stvarati vlastite atmosfere u filmskim scenama? Ili vas zanima što je te kako nastaje optički zvuk, kako zvuči žarulja, ekran mobitela ili  bljeskalica? 

Ovisno o vašoj dobi u nastavku pogledajte jednu od radionica. Radionica Osnove filma će se održati u prostoru Multimedijalnog instituta - klub MAMA na adresi Preradovićeva ul. 18, dok će se radionica Optičkog zvuka održati u prostoru Pogona – Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade na adresi Trnjanska struga 34.

Radionice je potrebno samo što prije prijaviti. Za prijavu je potrebno preuzeti obrazac na službenim stranicama programa te ga ispunjenog poslati na mail adresu. Po prijavi dobivate sve dodatne informacije!

Program Filmske početnice provodi udruga Restart, a sve radionice su besplatne zahvaljujući financijskoj podršci Hrvatskog audiovizualnog centra i Društva hrvatskih filmskih redatelja.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 02.12.2019