Filmska škola! | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Filmska škola!

Blankova filmska škola zamišljena je kao intenzivni dvomjesečni "film making" program, vođen od strane eminentnih stručnjaka iz područja filmske djelatnosti.

ROK: 10.03.2013

Nastavni program koncentrira se ponajviše na kratki film (igrani i dokumentarni). Program filmske škole  je zamišljen po all around principu, odnosno svaki polaznik prolazi sve faze stvaralačkog procesa, ne limitirajući se na taj način u startu samo na jednu djelatnost. Kombinirajući teorijski i praktični pristup, polaznici ad hoc imaju priliku primijeniti naučeno te se osposobiti za samostalno filmsko stvaranje. Produkt filmske škole će biti – dva kratka filma, a najbolji scenariji razvijeni na filmskoj školi dobiti će priliku da budu napravljeni u Blankovoj profesionalnoj produkciji uz jaku mentorsku podršku.

Mentori su Tomislav Zajec, Hana Jušić, Sonja Tarokić, Dario Juričan, Igor Bezinović, Luka Hrgović, Daniel Bakotić i Toni Skorić.

Prijave se primaju do 10. ožujka 2013. isključivo putem elektroničke pošte s naznakom za Filmsku školu. Obavezno morate ispuniti prijavnicu i poslati sinopsis. Po prijavi ćete dobiti mail potvrde. Do najkasnije 14. ožujka ćete biti obaviješteni o sudjelovanju u Filmskoj školi.

Radionica se održava od 16. ožujka do 19. svibnja 2013.

Više potražite ovdje.

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 01.03.2013