Filmska škola za djecu i mlade | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Filmska škola za djecu i mlade

Otvorene su prijave za novu sezonu filmske radionice i program medijskog opismenjavanja za djecu i mlade Frooom! koji provode Bacači sjenki.

ROK: 26.01.2018

Nakon uspješne šeste sezone, Bacači sjenki otvaraju novo poglavlje svoje filmske škole Frooom! te donose puno novih iznenađenja.

Krajem ljetne sezone Bacači sjenki i Frooom! dali su obećanje, a ulaskom u novu 2018. godinu odlučili su ga i ispuniti: proširili su svoj kreativno-obrazovni program za djecu i mlade na čitavu školsku godinu. Tako od ove godine sadašnji i budući Frooom!ovci svoja znanja iz tehnike snimanja i povijesti filma, scenaristike, montaže, video mappinga mogu produbljivati, istraživati, preispitivati i nadograđivati svakoga vikenda od kraja siječnja do sredine svibnja 2018. godine.

Frooom! Val vikendima odgovor je na učestala pitanja te potrebe djece i roditelja da uobičajenom školskom kurikulumu dodaju novu izvanškolsku aktivnost. Sadržajno se ne razlikuje od Frooom!-a kakvog ga poznajemo – i dalje je on dobri stari interdisciplinaran, dinamičan i zabavan program s famoznim pitanjem koje postavlja –  što vidimo gledajući film? No ovoga puta proteže se kroz 6 dana odnosno 3 vikenda: subotama od 9 do 15 i nedjeljama od 9 do 13 sati. Kao i dosad, voditelji na Frooom! Valu malim će frooomovcima dati dovoljno štofa da razmišljaju i analiziraju... možda i do kraja svojih života!

Prijave za jedan od valova vikend Frooom!a traju do 26. siječnja.

Ako ne stignete upisati dijete na prvu radionicu, možete početi svake slijedeće subote: 3. ili 10. ili 17. ili 24. veljače, odnosno, 3. ili 10. ožujka. Puna cijena šestodnevne radionice iznosi 780 kuna. Prijave pošaljite na mail, a više informacija potražite na službenoj stranici

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 11.01.2018