Filmsko - financijski forum EAVE | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Filmsko - financijski forum EAVE

Radionica obuhvaća istraživanje i nudi obavijesti o posljednjim financijskim promjenama te javnim i privatnim izvorima financiranja u Europi.

28.12.2010 - 24.02.2011
  • A
  • +
  • -

Filmsko-financijski forum EAVE sufinanciran je sredstvima Programa MEDIA i MEDIA International. Pozivaju se filmski producenti, ostali filmski djelatnici i financijski stručnjaci da se prijave za sudjelovanje u programu radionice. Forum će se održati u Luxemburgu od 31. ožujka do 3. travnja.

Budući da većina filmova produciranih u Europi na raspolaganju ima mali ili srednji proračun, naglasak će biti stavljen na stvarno financijsko stanje polaznika te će im se ponuditi rješenja prilagođena njihovim potrebama i projektima. Forum je zamišljen kao okrugli stol s izlaganjima o različitim aktualnim temama, nakon kojih će uslijediti otvorena rasprava između polaznika i vodećih stručnjaka za financije i film.

Kotizacija za prvoga člana ekipe iznosi 1.300 €, a za drugoga člana koji dolazi iz iste tvrtke 600 €. MEDIA International omogućuje ograničen broj stipendija što pokrivaju 80% sveukupnih troškova polaznicima iz zemalja koje nisu članice Programa MEDIA.

Više informacija potražite ovdje. Rok za prijavu je 24. veljače.

Izvor: MEDIA desk Hrvatske
Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 28.12.2010