free_art_-_glitch rezidencija | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

free_art_-_glitch rezidencija

Poziv je usmjeren autori/ca/ma koji/e djeluju u polju multimedijalne kulture bazirane na copyleft principima, s naglaskom na glitch tehnici i taktici inovativnog korištenja tehnologije.

ROK: 30.06.2019
  • A
  • +
  • -

KA-MATRIX i Format C pozivaju autor/ic/e koji/e djeluju na području RH da se prijave za sudjelovanje u umjetničkom produkcijskom rezidencijalnom programu s pratećim javnim predstavljanjem djela.

Poziv je usmjeren autori/ca/ma koji/e djeluju u polju multimedijalne kulture (umjetnosti, računarstva, dizajna, organizacije, edukacije, povijesti umjetnosti, …) bazirane na copyleft principima, s naglaskom na glitch tematici, tehnici i taktici inovativnog i inkluzivnog korištenja tehnologije.

Vrijeme sedmodnevne produkcijske rezidencije namijenjeno je umrežavanju, suradnji i mentoriranoj razmjeni znanja o raznim ideologijama i načinima realizacije individualnih praksi koje podržavaju ili generiraju “free” (slobodnu) umjetnost, te produkciji i završnoj prezentaciji umjetničkog djela putem suradničkog postavljanja privremene multimedijske instalacije u gradu Karlovcu.

Rezidencijalno gostovanje održava se u periodu od 23. do 29. rujna 2019. u Karlovcu, u prostorima Male scene HD i Male urbane zajednice - MUZA.

Prijave su otvorene do 30. lipnja 2019., a šalju se putem e-maila.

Autori/ce odabrani/e za rezidencijalni program o odluci će biti obaviješteni do 15. srpnja 2019. godine, po čemu će program rezidencije biti objavljen na stranicama organizatora.

Detalje poziva potražite ovdje.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 15.06.2019