Freilauf | kulturpunkt

Najave Party

<

Freilauf

Zagrebački Masters posjećuje Kristian iz njemačkog glazbenog dvojca Âme.

21.06.2011 , Zagreb - Klub Masters

Od 2005. godine Kristianova i Dixonova izdavačka kuća Innervisions prerasla je u inovativnu berlinsku instituciju koja osim glazbe širi vlastite vidike i opus na suvremenu umjetnost, modu i trgovinu. Mogli su napraviti još tri hita po uzoru na Rej, no to nisu htjeli već su inspiraciju koliko god ona kod svakog bila različita uvijek pametno oblikovali, bez kopiranja, te na taj način širili granice i ostajali autentični.

 

Zajedničkim je snagama kolektiv kao live-act u trajanju od samo godinu dana pod imenom A Critical Mass kao headliner predvodio razne svjetske festivale, a sastoji se od Âme-a, Dixona i Henrika Schwarza - trojke koja je uspjela održati kvalitetu i mjerodavnost kakva se pripisuje izdavačkoj kući Innervisions.

 

Âme i dalje igra u ligi prvaka te ostaje njemački vrhunski izvozni šlager. Izdajući neprekidno kvalitetne ploče koje rokaju plesnim podijima diljem svijeta, zvuk grupe Âme ostaje vrlo prepoznatljiv i pristupačan, te nikada ne gubi dubinu, kompleksnost i izražene harmonije.

Ulaz je 30 kn do ponoći i 50 kn nakon.

Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 13.06.2011