The Gamified Workshop Tool | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

The Gamified Workshop Tool

Radionica o solidarnosti je namijenjena pojedincima i kolektivima koji rade u kulturi, a sudionici_e će kroz igru i razgovore prepoznati mehanizme koji u suradnji izazivaju tenzije.

ROK: 05.05.2021
  • A
  • +
  • -

Pogon poziva pojedince_ke i kolektive, institucije i organizacije u kulturi i umjetnosti na radionicu na temu solidarnosti u suradničkim projektima i kolaboracijama.

The Gamified Workshop Tool je online radionica na temu solidarnosti u kolaborativnim procesima osmišljena u okviru projekta Reshape. Na radionici će se testirati prototip The Gamified Workshop Toolkit, set karata koji je posebno osmišljen za ljude, projekte i organizacije s različitim kulturnim i osobnim pozadinama, a koji se nalaze na početku suradnje.

Igra karata omogućuje sudionicima da izraze koje su im vrijednosti važne u okviru određene suradnje, da shvate kako drugi članovi tima razmišljaju i što je sve važno i potrebno kako bi suradnja s drugima bila uspješna i bezbolna. Kroz igru i razgovore sudionici_e će moći prepoznati i identificirati mehanizme koji učestalo izazivaju tenzije i poteškoće, a koji uglavnom ostaju neprepoznati ili nevidljivi. Igra također daje mogućnost da se članovi_ce timova upoznaju kroz diskusiju o tome koje su im vrijednosti važne prije no što krenu osmišljavati, definirati te konačno provoditi projekte.

Radionica će se održati 6. svibnja na engleskom jeziku, a više o programu i načinu prijave potražite ovdje.

Rok za prijavu je 5. svibanj.

 

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 28.04.2021