Generacion Suicida u Attacku | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Generacion Suicida u Attacku

U klubu Attack! nastupit će američki bend Generacion Suicida, uz potporu domaćih snaga Bosonogo djetinjstvo i Divided Minds.

30.12.2013 , Zagreb - Attack
  • A
  • +
  • -

Generacion Suicida žive u Los Angelesu, urlaju na španjolskom protiv sistema, a utjecaje vuku iz pregršt 77 punk bendova koji se mogu naći na Bloodstains across kompilacijama i danskih dragulja iz sredine dvijetisućitih poput The Vicious te Gorilla Angreb. U Zagrebu nastupaju u sklopu prve europske turneje na kojoj promoviraju Con La Muerte A Tu Lado 12" koji je izdan za njemački label Cut The Cord That i francuski label Symphonies Of Destruction.

Bosonogo djetinjstvo, zadarska crusty psych punk mašinerija ispunjena beznađem po prvi put je u Attacku! Ne tako davno im je izašao split 12" s Bastinadosima s kojima su već odradili jednu europsku turneju, a kroz neko skoro vrijeme ulaze u studio kako bi snimili materijal za 7".

Autsajderski punk rock trio Divided Minds iz podzemlja Kvatrića. Nedugo nakon ovog koncerta bacaju se na snimanje par novih stvari za 7" koji bi trebao biti vani do proljetne turneje s bratskim Black Gustom.


Koncert će biti održan u klubu Attack! u ponedjeljak 30. prosinca, s početkom u 21.30 sati. Cijena ulaza je minimalna donacija od 30 kn.

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 27.12.2013