Glasno pitanje: Sounds from Within | kulturpunkt

Natječaji Radionice

<

Glasno pitanje: Sounds from Within

Radionica je namijenjena profesionalnim plesnim umjetnicima_ama te izvedbenim umjetnicima_ama s određenim iskustvom u tjelesnim i/ili somatskim praksama, a vodit će ju Anja Bornšek.

ROK: 24.11.2022
  • A
  • +
  • -

U sklopu programa Glasno pitanje (tjelesno-vokalni laboratorij) otvoren je poziv na radionicu Sounds from within koju će voditi slovenska umjetnica i pedagoginja Anja Bornšek. Glasno pitanje je istraživačko-edukativni projekt koji za cilj ima okupiti umjetnike s interesom za pokret, somatske prakse, rad s glasom i samoobrazovanje. Ideja je otvoriti multidisciplinarni pristup glasu te uključiti predavačice i predavače čije se prakse direktno ili indirektno povezuju s radom na glasu.

Radionica je namijenjena profesionalnim plesnim umjetnicima/umjetnicama te izvedbenim umjetnicima s određenim iskustvom u tjelesnim i/ili somatskim praksama. Proces će slijediti eksperimentalnu somatsku istraživačku metodu Body-Mind Centering® (BMC). Pitanja i prijave možete poslati putem maila, a više informacija o metodi i voditeljici potražite ovdje.

Radionica se održava 28. studenog (16 - 19 sati), 29. studenog (15 - 18h) i 30. studenog (16 - 19 h) u Mjesnom odboru na Voćarskoj cesti 71.

Preporučene donacije za cijeli ciklus iznose 200 kuna, a za sudjelovanje u jednoj radionici 80 kuna.

Rok za prijavu je 24. studeni.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 10.11.2022