Glitch art festival 2018. | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Glitch art festival 2018.

Otvoren je poziv za sudjelovanje u izvedbenom i izložbenom programu ovogodišnjeg /fu:bar/ glitch art festivala, multimedijalnog participativnog događanja s tematikom greške.

ROK: 15.08.2018

/fu:bar/ je multimedijalno participativno događanje s tematikom greške u multidisciplinarnoj umjetnosti novih medija i procesu njezinoga nastajanja. Događanje čine autorska izlaganja, otvorene edukativne radionice, umjetničke audio-vizualne izvedbe te izložba glitch umjetnosti.

Festival se održava u Autonomnom kulturnom centru u Zagrebu, s ciljem okupljanja lokalnih i inozemnih glitch umjetnika i umjetnica, te podržavanja suvremenih eksperimentalnih estetika i taktika.

Prijedlozi za radionice, predavanja i perfomase na temu "električne", reinterpretacijske umjetnosti i kulture primaju se do 25. lipnja.

Prijedlozi glitch umjetnosti i tekstova primaju se do 15. kolovoza, a organizatori razmatraju sve uratke, u bilo kojoj glitch tehnici, ukoliko ih je moguće predstaviti kao digitalni ispis, zvučni zapis, web objekt ili video projekciju.

Informacije i formular aplikacije potražite ovdje.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 25.06.2018