Globalno mjesto susreta | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Globalno mjesto susreta

Ministarstvo kulture otvorilo je javni poziv za isticanje kandidature za povjerenika hrvatskog nastupa na Venecijanskom bijenalu – 16. Međunarodnoj izložbi arhitekture.

ROK: 22.09.2017

Venecijanski bijenale ‒ 16. Međunarodna izložba arhitekture (16. Mostra Internazionale di Architettura) održavat će se od 26. 5. do 25. 11. 2018. (dani za profesionalnu publiku 24. i 25.5.2018.), pod ravnanjem umjetničkih direktorica Bijenala Yvonne Farrell i Schelly McNamara. Naziv je izložbe "Freespace". 

Međunarodna izložba arhitekture – La Biennale di Venezia – smatra se najznačajnijim mjestom izlaganja i predstavljanja suvremene arhitektonske prakse i predstavlja jedinstvenu priliku za stjecanje međunarodne prepoznatljivosti hrvatskih arhitekata. Venecijanski bijenale globalno je mjesto susreta arhitekata i umjetnika s međunarodnom publikom, kustosima i galeristima.

Ministarstvo kulture raspisuje Javni poziv za isticanje kandidature za povjerenika hrvatskog nastupa. Javnim pozivom obuhvaćen je širok spektar praksi i promišljanja na području arhitekture i urbanizma.

Rok za predaju kandidature je 22. rujna, a sve detalje potražite ovdje.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 28.07.2017