Goribor u KSET-u | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Goribor u KSET-u

U zagrebački KSET ponovno dolazi trip-hop blues bend iz Bora, uz potporu domaćeg blues benda Olovni Ples.

16.05.2014 , Zagreb - KSET

FOTO: Nemanja Đorđević

Kultni se Goribor nakon gotovo osam godina vraća na mjesto gdje su održali svoj prvi zagrebački koncert, te će pred zagrebačkom publikom predstaviti aktualni dvostruki album Evo je banja. Nakon kreativne koncertne pauze benda, Aleksandar Stojković početkom je prošle godine u studiju Kramasonik, u suradnji sa braćom Sinkauz, Nedimom Čišićem i Hrvojem Nikšićem na klavijaturama snimio pjesmu Jureći ljubav

Goribor je i dalje na A listi današnjih grupa na području ex-Yu. Njihova je muzika mješavina trip-hopa i pomaknutog bluesa uvaljanog u hipnotizirajući loop, a njihovi tekstovi čiji je autor Aleksandar Stojković nabijeni su snažnim emocijama i osobnim iskustvom života koji ga boli i grebe.

 

Koncert će otvoriti specifični blues rock bend Olovni Ples. U zadnje vrijeme zasluženo dobivaju sve veću pažnju i medija i publike, a ovom prilikom predstavit će i odličan zadnji album Nulti Dan.

 

Koncert će biti održan u petak 16. svibnja u klubu KSET, s početkom u 21.30 sati. Ograničeni broj preostalih ulaznica možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna.

 

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 07.05.2014