HAVC - programi međunarodne suradnje | kulturpunkt

Natječaji Potpora

<

HAVC - programi međunarodne suradnje

Pravo sudjelovanja imaju fizičke i pravne osobe koje se bave komplementarnim djelatnostima i upisane su u odgovarajući registar u Republici Hrvatskoj ili drugoj državi članici EU.

ROK: 19.02.2018

Hrvatsko audiovizualno vijeće raspisalo je Javni poziv za komplementarne djelatnosti - programi međunarodne suradnje u 2018. godini.

Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu za programe međunarodne suradnje imaju fizičke i pravne osobe koje se bave komplementarnim djelatnostima i upisane su u odgovarajući registar u Republici Hrvatskoj ili drugoj državi članici Europske unije.

Prijave na Javni poziv za programe međunarodne suradnje podnose se online (za svaki program posebna prijava). Popunjenu prijavnicu, detaljan opis programa, detaljno specificirani troškovnik programa, zajedno s priloženim pozivnim pismom i preslikom ponuda predlagatelji trebaju prijaviti online, a jedan primjerak potpisan i propisno ovjeren pečatom dostaviti u tiskanom obliku na HAVC-ovu adresu (Nova ves 18, 10000 Zagreb), uz napomenu "Javni poziv za programe međunarodne suradnje".

Smjernice za korištenje sustava online prijava na Javni poziv za programe međunarodne suradnje su javno dostupne te se nalaze na sljedećoj poveznici.

Detaljne informacije o natječaju, uključujući i popise događanja i programa za koje HAVC dodjeljuje potporu, dostupne su na sljedećoj poveznici.

Javni poziv za međunarodnu suradnju otvoren je tijekom cijele godine, koji se objavljuje na internetskim stranicama Hrvatskog audiovizualnog centra te u Narodnim novinama. Odluke se donose najmanje četiri puta godišnje. Prve odluke Hrvatsko audiovizualno Vijeće donosi u prvom tromjesečju godine.

Naredni rok za predaju prijava je 19. veljače.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 12.01.2018