HDLU Zagreb | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

HDLU Zagreb

Raspisan je natječaj za prijem novih članova u 2018. godini.

ROK: 05.01.2018

Raspisan je natječaj za prijem novih članova u HDLU Zagreb u 2018. godini. HDLU Zagreb samostalno je i nezavisno društvo zagrebačkih likovnih umjetnika,  osnovano 2015. godine i danas je HDLU Zagreb jedan od deset postojećih, ravnopravnih društava likovnih umjetnika u Hrvatskoj, koji se nalazi na Popisu umjetničkih strukovnih udruga Ministarstva kulture RH pod rednim brojem 22.

Prednost na natječaju radi bolje organizacije aktivnosti u udruzi, ove godine će imati umjetnici iz Zagreba i zagrebačke županije, te umjetnici koji se žele aktivirati u udruzi kroz organizaciju njezinih djelatnosti, propisanih Statutom, a što između ostalog uključuje traženje prostora za izložbe članova, organizaciju i promociju izložbi članova, kreiranje i izvođenje različitih likovnih i strukovnih radionica, osmišljavanje i provođenje autorskih projekata koji uključuju članove udruge, predlaganje i pisanje projektnih prijedloga na natječajima, a dobro došli su i svi oni članovi koji se žele okušati u pisanju i kreiranju priloga za portal Zagrebački likovni umjetnici koji uređuje HDLU Zagreb, te se žele kroz različite aktivnosti angažirati i u Strukovnom savjetu udruge HDLU Zagreb, uz već postojeće dosadašnje članove Strukovnog savjeta.

Zbog velikog interesa i upita tijekom godine, raspisan je natječaj s nešto dužim rokom trajanja, te završava s krajnjim datumom 5. siječnja 2018. u 12 sati. Molbe poslane nakon tog datuma neće se uzimati u razmatranje, kao ni nepotpune molbe bez traženih podataka i dokumenata.

Za pristup natječaju, potrebno je na mail udruge poslati molbu s traženim podacima, koje potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 27.10.2017