Hof i DORF u Beču | kulturpunkt

Vijesti Film

<

Hof i DORF u Beču

Vinkovački Festival dokumentarnog rock filma održat će seriju projekcija, a Igor Hofbauer izložbu plakata u bečkom klubu Melon.

  • A
  • +
  • -

Toni Šarić, direktor DORF-a, tako će bečkoj publici od 7. do 9. prosinca predstaviti tri filma - Kad Miki kaže da se boji Ines Pletikose, Kad muzičari šokiraju Dubravka Jagatića i Cinkuši Ljiljane Šišmanović - dok će vizualni umjetnik Igor Hofbauer istovremeno i u istome prostoru izložiti seriju plakata.

Iz vinkovačke udruge RARE, koja je organizator DORF-a, poručuju i da je natječaj za prijave na nadolazeći festival otvoren do 31. siječnja 2013. 

Također, edukativni program festivala - EDIT - u 2013. godinii bit će sadržajniji i bogatiji zahvaljujući sredstvima Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH. Odobrena su financijska sredstva za program Internet TV, koji će se provoditi do lipnja 2013. godine. Udruga je tijekom ove godine održala pet filmskih radionica što, poručuju, svjedoči o sve većem zanimanju učenika vinkovačkih škola za film i medijsku kulturu. 

Detalje o svemu možete čitati na njihovoj novoj festivalskoj adresi

Izvor: DORF

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 06.12.2012