Hrana na održivi način | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Hrana na održivi način

U sklopu programa Dobra špajza u Booksi će se predstaviti projekt “Održivi izazov” koji provodi udruga O.A.ZA. – Održiva alternativa zajednici.

03.11.2016 , Zagreb - Booksa
  • A
  • +
  • -

U sklopu redovitog programa četvrtkom naziva Dobra špajza, a koji klub Booksa provodi u suradnji sa Zadrugom za dobru ekonomiju i podrazumijeva suradnju s malim proizvođačima ekološki uzgojene hrane, ovog četvrtka, 3. studenog u Booksi će se predstaviti i projekt “Održivi izazov” kojeg provodi udruga O.A.ZA. – Održiva alternativa zajednici.

Ovaj projekt će trajati četiri tjedna, a fokus prvog tjedna upravo je na hrani proizvedenoj na održive načine. Projekt pred sve zainteresirane postavlja lagan i dobar izazov - da se jednom tjedno kroz mjesec dana kupuju namirnice od lokalnih eko proizvođača i to u sklopu Zadruge za dobru ekonomiju i modela Hrana za dobro. Međunarodne volonterke i volonteri predstavit će i ostale zanimljive informacije o projektu, praktična uputstva te će predstaviti korisne radionice u sklopu Održivog izazova. Predstavljanje projekta počinje u 17 sati, a redovita dostava namirnica bit će od 16 do 18 sati.

 

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 03.11.2016