Hrvatska koreografska platforma | kulturpunkt

Najave Program

<

Hrvatska koreografska platforma

Program će se održati u sklopu Tjedna suvremenog plesa.

09.06.2011 - 12.06.2011 , Zagreb - Zagrebački plesni centar
  • A
  • +
  • -

Bit će predstavljena djela sljedećih autora: Maja Drobac, Maša Kolar i Zoran Marković, Marija Šćekić, Irma Omerzo, Sanja Tropp Frühwald i Marjana Krajač. Također će biti prikazan i blok kraćih koreografija mladih autora: Roberte Milevoj iz Pule, Martine Rukavine iz Rijeke, te Aleksandre Mišić i Ognjena Vučinića iz Zagreba.  

Dio hrvatske produkcije prikazan je ranije u okviru programa 28. Tjedna suvremenog plesa - poput predstave Spin u izvedbi Studija za suvremeni ples i prezentacije premijere nove predstave Saše Božića i Petre Hrašćanec Love will tear us apart.

 

Hrvatska koreografska platforma dio je programa koji se nudi stranim promotorima i organizatorima iz Francuske koji borave u to vrijeme u Zagrebu kako bi odabrali program za prezentaciju Hrvatske kulture u Francuskoj 2012. godine. Cjelokupni program njihova boravka kao i prezentacija naslova  iz bogate produkcije hrvatske plesne scene realizira se u suradnji s Ministarstvom kulture Republike Hrvatske uz sudjelovanje UPUH-a i Plesnog Centra TALA.

Više informacija potražite ovdje.


 

Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 02.06.2011