Hrvatsko društvo likovnih umjetnika | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika

Raspisan je natječaj za prijem novih članova za likovne i multimedijske umjetnike/ce.

ROK: 11.05.2018

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika raspisuje natječaj za prijem novih članova. Temeljem Članka 12., Statuta HDLU, redovitim članom HDLU-a može postati svaka poslovno sposobna fizička osoba koja ispunjava uvjete: da je hrvatski državljanin ili strani državljanin s prebivalištem ili privremenim boravištem u Republici Hrvatskoj, da ima odgovarajuću strukovnu spremu (završenu likovnu akademiju ili završeni sedmi stupanj pedagoške akademije – likovni smjer ili odgovarajuće strukovno obrazovanje u inozemstvu), da trajno djeluje na području likovnoga i multimedijskog stvaralaštva.

Prijave se dostavljaju osobno, poštom u Tajništvu HDLU, Dom hrvatskih likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma 16, Zagreb u radno vrijeme tajništva (ponedjeljak - petak od 9 do 16 sati). 

Kotizacija po kandidatu iznosi 350 kuna. Studenti Akademije likovnih umjetnosti koji su odslušali 5 godina studija te još nisu diplomirali, a radove su izlagali na izložbama, plaćaju kotizaciju u iznosu od 200 kuna. Kotizacija se ne vraća.

Rok za prijavu je 11. svibanj 2018.

Sve informacije potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 11.04.2018