Idejno rješenje logotipa nagrade | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Idejno rješenje logotipa nagrade

Hrvatsko društvo likovnih umjetnosti u suradnji s Anonimnim filantropom raspisuje natječaj za idejno rješenje logotipa nagrade Iva Vraneković - Vladimir Dodig Trokut: umjetnici umjetniku.

Nagrada se dodjeljuje mladim umjetnicima za ostvarene zapažene nastupe na revijalnim izložbama u organizaciji Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Nagrada je novčana te izložbena, a predstavlja značajan poticaj za daljnje stvaralaštvo mladih umjetnika iz Republike Hrvatske. Nagrada je dosad dodijeljena na 33. i 34. salonu mladih, na 4. bijenalu slikarstva, a ove godine bit će dodijeljena i na 5. bijenalu slikarstva.

Na natječaj za izradu logotipa nagrade mogu se prijaviti studenti/ce akademija iz područja vizualne umjentnosti te osobe s diplomom iz područja vizualne umjetnosti u Republici Hrvatskoj. Prijavitelji se mogu prijaviti i s više od od jednog prijedloga. Zadani element natječaja je izreka Gabriela Garcie Marqueza: "Naučio sam da čovjek ima pravo gledati drugog čovjeka odozgo samo onda kada mu pomaže da ustane." Više informacija u uvjetima i načinu prijave potražite ovdje.

Rok za prijavu je 18. studeni.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 16.10.2019