Inkluzivnost plesa | kulturpunkt

Najave Festival

<

Inkluzivnost plesa

Ljetna edicija Karlovac Dance Festivala donosi radionice suvremenog plesa, otvorenu glazbeno-plesnu improvizaciju i prateći prezentacijski program.

25.08.2017 - 28.08.2017 , Karlovac - Razne lokacije
  • A
  • +
  • -

Centar za plesnu i izvedbenu umjetnosti F.R.E.E. D.A.N.C.E. poziva na ljetnu ediciju Karlovac Dance Festivala - KDF 007, koja se održava od 25. do 28. kolovoza.

Kako ističu organizatori, KDF je i ove godine od Udruženja europskih festivala dobio oznaku Europe for Festivals, Festivals for Europe. Međunarodna komisija vrednovala je KDF kao "vrlo prepoznatljiv festival u Hrvatskoj zbog svoje specifične ideje o inkluzivnosti plesa u lokalnoj zajednici".

KDF-ova ljetna edicija donosi tri plesne radionice i prateći prezentacijski i izvedbeni program. Posebno se izdvaja radionica Obrasci za 3-dimenzionalna tijela koju će voditi kanadska koreografkinja Jennifer-Lynn Crawford, a posjetitelji i zainteresirani sudionici moći će pohoditi i plesnu i plesno-glazbenu improvizaciju i radionicu akrobatike/plesa na svili.

Javne izvedbe održat će se u sklopu partnerske manifestacije Dani Radićeve koja također započinje 25. kolovoza i traje do 3. rujna.

Program KDF-a dostupan je na sljedećoj poveznici.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 22.08.2017