Inspirativna podrška | kulturpunkt

Najave Projekcija

<

Inspirativna podrška

U sklopu projekta Psihičko zdravlje u zajednici - terapija po mjeri čovjeka održava se projekcija filma Iscjeljujući domovi Daniela Macklera

10.02.2015 , Čakovec - Autonomni centar

FOTO: Andreas S

  • A
  • +
  • -

Film Iscjeljujući dojmovi prati rad Fondacije za oporavak u obiteljima u Gothenburgu u Švedskoj – programa koji u doba koktela mnogobrojnih lijekova i doživotnih psihijatrijskih dijagnoza, pomaže ljudima da se oporave – uglavnom bez lijekova. Organizacija s preko 20 godina iskustva smješta osobe kod kojih je zakazala tradicionalna psihijatrija u udomiteljske obitelji na švedskom selu gdje počinju putovanje u potpuno novi život.

Dobrodošli su stručnjaci u području psihičkog zdravlja, osobe koje imaju poteškoća u psihičkim funkcijama (sa ili bez dijagnoze), članovi obitelji i prijatelji dijagnosticiranih osoba, socijalni radnici, djelatnici i volonteri organizacija koje pružaju razne oblike podrške na polju psihičkog zdravlja, aktivisti za ljudska prava, osobe koje zanimaju rubna psihička iskustva izmijenjenih i ekstremnih stanja svijesti kao aspekt osobnog rasta i razvoja, te svi ostali zainteresirani.

Projekcija će biti održana u utorak, 10. veljače, u prostorima udruge Autonomni centar - ACT u Čakovcu, s početkom u 18 sati.

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 06.02.2015