Interkulturalno i manjinsko obrazovanje | kulturpunkt

Najave Tribina

<

Interkulturalno i manjinsko obrazovanje

Okruglom stolu u organizaciji GOOD inicijative i uz sudjelovanje predstavnika nadležnog ministarstva, prethodit će promocija knjige Marije Sablić.

14.12.2015 , Zagreb - Knjižnica Bogdan Ogrizović
  • A
  • +
  • -

Ususret planiranoj cjelovitoj kurikularnoj reformi, okrugli stol u organizaciji GOOD inicijative u ponedjeljak, 14. prosinca, u 13 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, osigurat će prostor za raspravu među zainteresiranim dionicima iz škola, javnih ustanova, predstavnika nacionalnih manjina i organizacija civilnog društva o mogućnostima unapređenja interkulturalnog obrazovanja i obrazovanja nacionalnih manjina. 

Uz sudionike iz škola i udruga, pridružit će nam se predstavnici Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina te Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Cilj okruglog stola jest raspraviti o mogućnostima unapređenja interkulturalnog obrazovanja te osiguranja uvjeta za kvalitetnu provedbu obrazovanja nacionalnih manjina. Sudjeluju Ljatif Demiri (tbc), Aneta Lalić, Senad Musić (tbc), Mirko Marković i Alen Tahiri (tbc), Emina Bužinkić,  Filip Gospodnetić, Sonja Jeđud, Ivana Milas, Jelena Perak i Marija Sablić.

Okruglom stolu će prethoditi promocija knjige Marije Sablić Interkulturalizam u nastavi.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 10.12.2015