Interkulturni medijatori | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Interkulturni medijatori

Trening Centra za mirovne studije namijenjen je osobama koje već rade ili su tek zainteresirane raditi u plurikulturnom okruženju i doprinositi razvoju interkulturnih zajednica i društva.

ROK: 15.08.2019

Centar za mirovne studije objavio je poziv za prijave na trening Interkulturni medijatori. Edukacija je namijenjena osobama koje već rade ili su zainteresirane raditi u plurikulturnom okruženju i doprinositi razvoju interkulturnih zajednica i društva.

Cilj programa Interkulturni medijatori je potaknuti dvosmjeran proces gradnje interkulturnog društva: osposobiti članove društva i predstavnike institucija (socijalne radnike, nastavnike , volontere) za gradnju osobnih, društvenih i institucionalnih pretpostavki za izgradnju interkulturnog društva, za podršku osobama drugih kultura da sa što manje stresa i muke započnu i žive kvalitetan život u našem društvu.

Edukacije je organizirana u tri modula u kolovozu i rujnu, koji se se održavaju petkom i subotom u Zagrebu, u Kući ljudskh prava.

Obrazovne module vode osobe s iskustvom u radu na integraciji stranaca u hrvatsko društvo, s teorijskim poznavanjem tema i praktičnim iskustvom u radu.

Prijave su otvorene do 15. kolovoza, a detaljnije informacije dostupne su na internetskoj stranici Centra.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 14.08.2019