Ispit komunikacije s publikom | kulturpunkt

Najave Izložba

<

Ispit komunikacije s publikom

Autorskim serijama fotografija na izložbi će se predstaviti Buga Cvjetanović i Luka Pešun, studenti 1. godine diplomskog studija fotografije ADU.

13.09.2016 - 24.09.2016 , Zagreb - Galerija Studentskog centra

U utorak, 13. rujna u 19 sati u Galeriji Studentskog centra (Savska 25) održat će se otvorenje izložbe fotografija studenata 1. godine diplomskog studija fotografije Akademije dramske umjetnosti, pod nazivom Ispit.

Autorskim serijama fotografija na izložbi će se predstaviti Buga Cvjetanović i Luka Pešun. Izložba je rezultat cjelogodišnjeg studentskog rada na jednoj temi po vlastitom odabiru. Ispit se iz institucije seli u javni prostor Galerije SC, čime ispitna izložba postaje i svojevrsni ispit komunikacije s publikom.

Buga Cvjetanović predstavlja se radom pod nazivom Eho, u kojem progovara o osobnom iskustvu anksioznosti i posljedicama tog iskustva na njezin odnos prema vanjskom svijetu, koristeći se simbolikom zrcala  i napuštenih prostora. Luka Pešun propituje kulturološke konvencije poimanja dlake u suvremenom društvu.

Izložba je nastala u organizaciji Katedre za fotografiju, pod mentorstvom prof. Sandre Vitaljić, a može se pogledati do 24. rujna.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 12.09.2016