Ispunite anketu o društvenim medijima | kulturpunkt

Vijesti Anketa

<

Ispunite anketu o društvenim medijima

Doniralica i agencija Lude ribe pokrenuli su istraživanje o navikama korištenja društvenih mreža među organizacijama civilnog društva u Hrvatskoj.

Ciljana skupina, kojoj se ovo istraživanje obraća, su organizacije civilnog društva, prvenstveno udruge, zadruge i zaklade, kao i različiti oblici neformalnog udruživanja građana. Cilj istraživanja je saznati navike organizacija civilnog društva u korištenju društvenih medija te istražiti koliko su društvene mreže i online alati korisni organizacijama za ostvarivanje njihovih misija i vizija, zašto ih koriste, u koje svrhe, koliko često, tko su im korisnici, koje su prednosti time dobili i s kojim se problemima susreću.

Istraživanje će se provoditi do 20. travnja, nakon čega će uslijediti period analiziranja prikupljenih podataka. Rezultati ankete poslužit će za razvoj novih priručnika i alata za poboljšanje marketinških i komunikacijskih strategija organizacija civilnog društva, a s ciljem jačanja i razvoja njihovih kapaciteta i vještina za aktivno sudjelovanje u društvenim procesima za opće dobro putem suvremenih načina komuniciranja, informiranja i zastupanja. 

Istraživanje zajednički provode Doniralica i agencija Lude ribe, u suradnji s TACSO uredom u Hrvatskoj. Anketu možete ispuniti na istaknutom linku.

Izvor: drustvenimediji.org

Objavio/la petra [at] kulturpunkt.hr 20.02.2013