Istinski duh punk and rolla | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Istinski duh punk and rolla

Barb Wire Dolls vraćaju se u Europu prvi put nakon 2014. godine s novim albumom Desperate.

03.10.2016 , Zagreb - KSET
  • A
  • +
  • -

Band Barb Wire Dolls čiji je istinski duh punk and rolla prepoznao i Lemmy Kilmister kad ih je, među prvim bandovima, uzeo za svoju izdavačku kuću, stiže u KSET u ponedjeljak, 3. listopada. 

Preko 700 odsviranih koncerata u 22 države, uključujući i headline nastupe na festivalima govore u prilog činjenici da su uspješan touring band na DIY principima. Prvi album Slit je snimio legendarni Steve Albini (Shellac, Big Black), a album je pobrao odlične kritike, imaju i nekolicinu singlica, uključujući split s OFF!. Novi album Desperate je upravo izašao, dok su jedan od premijernih nastupa s novim materijalom imali na velikom Wacken festivalu. U Europu se vraćaju prvi put nakon 2014. godine te domaća publika može na najbolji način provjeriti kako band zvuči na koncertu u KSET-u.

Ulaz se otvara u 20 sati. Cijena karte iznosit će 45 kuna u pretprodaji i 65 kuna na ulazu, a karte se mogu nabaviti od 12. rujna u KSET-u te već sada na ovom linku.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 05.09.2016