Izlaganje odbijenih radova | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Izlaganje odbijenih radova

Organizacija Arterarij raspisala je javni poziv za izlaganje radova mladih umjetnika/ica koji nisu zadovoljili kriterij za upis na Akademiju likovne umjetnosti u akad.god. 2019./2020.

ROK: 19.09.2019

Umjetnička organizacija Arterarij raspisuje javni poziv za izlaganje radova mladih umjetnika/ica (slikar/ica, kipar/ica, grafički/ka dizajner/ica) koji su sudjelovali na prijamnim ispitima na Akademiji likovne umjetnosti, a nisu zadovoljili kriterij za upis u akad.god. 2019./2020.

Arterarij u 2019. godini želi iskoristiti svoja znanja i resurse da bi otvorio prostor mladim i perspektivnim umjetnicima, a do sada je uspješno realizirao nekoliko projekata i međunarodnih suradnji među kojima je i izložba Aljoše Rebolja: Isklesano vrijeme  koja je prikazivala opus kazališnog umjetnika Tomaža Pandura, kao i predstavu Pogledajme koja je u 2017. godini osvojila Nagradu hrvatskog glumišta za Izniman doprinos kazališnoj umjetnosti.

Stručni tročlani žiri izabrat će po jedan rad od svakog koji se prijavi na ovaj javni poziv, te će se njegov rad izložiti u okviru zajedničke izložbe koju Arterarij organizira u suradnji s Kućom za ljude i umjetnost Lauba u studenom 2019.godine.

Arterarijeva misija je podržati razvoj mladih umjetnika u smjeru različitih disciplina i praksi.

Zainteresirani prijavitelji mogu predati svoje mape i radove u periodu od 21. do 22. srpnja , kao i 19. rujna od 12 do 15 sati na adresi Đorđićeva 8a.

Za dodatne informacije javite se na mail

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 19.07.2019