Izlaganje u AK galeriji | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Izlaganje u AK galeriji

Koprivnička nezavisna galerija raspisala je poziv na koji se svojim radovima i koncepcijama mogu prijaviti umjetnici/e i kustosi/ce.

ROK: 31.07.2020

AK galerija poziva umjetnike/ce i kustose/ice da pošalju svoje prijave na natječaj za izlaganje u 2021. godini. AK galerija jedino  je izvaninstitucionalno izlagačko mjesto i galerija suvremene umjetnosti u gradu Koprivnici. Od 2013. godine ona kontinuirano izlaže i promovira suvremenu umjetničku praksu te autore/ice koji se kreću u polju multimedijalne, eksperimentalne i interdisciplinarne umjetnosti. 

Galerija poziva sve autore/ice da prijave svoje radove ili serije radova (umjetničke projekte, instalacije, performans, likovne ili multimedijalne radove). Natječaj je također otvoren za kustoske koncepcije. Prijave moraju sadržavati ime i prezime autora/ice (ili naziv kolektiva), telefonski broj i e-mail adresu za kontakt, web adresu (ukoliko postoji) te kratku biografiju. Opis projekta mora sadržavati naziv projekta, kratki opis ili artist statement (do 1 kartice teksta) te tehnički opis i dimenzije postava.

Uz svaku prijavu potrebno je priložiti fotografije rada, skice ili dokumentaciju rada, skice ili dokumentaciju postava (ako postoji) i ostale materijale u .jpeg ili .pdf formatu. Dodatni materijali mogu se slati Wetransferom, linkom na Google Drive ili linkom na već postojeću web adresu.

Prijave se šalju u slobodnoj formi (Word/PDF/PowerPoint itd.) putem maila. Prijave ocjenjuje umjetnički savjet AK galerije, a svi prijavljeni autori/ce će biti obaviješteni mailom o statusu njihove prijave nakon žiriranja, najkasnije do 1. rujna. Odabrani radovi bit će prijavljeni na natječaje za sufinanciranje u 2021. godini pri Ministarstvu kulture te Gradu Koprivnici. Za sva dodatna pitanja, možete se javiti putem maila ili uputiti poruku na Facebook stranicu AK galerije.

Rok za slanje prijava je 31. srpanj.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 01.07.2020