Izlaganje u Galeriji Flora | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Izlaganje u Galeriji Flora

Galerija Flora i Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Dubrovnik pozivaju autore da prijave svoje prijedloge na natječaj za izlaganje u 2019. godini.

ROK: 30.06.2018

Galerija Flora i Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Dubrovnik pozivaju autore da prijave svoje prijedloge na natječaj za izlaganje u 2019. godini. 

Rok za prijavu prijedloga je 30. lipnja 2018.

Poziv je namijenjen autoricama i autorima koji djeluju u svim medijima. Moguće je prijaviti samostalnu izložbu, manju skupnu izložbu, umjetničke akcije,radionice,performanse,participativne projekte, predavanja, umjetničko-istraživačke projekte kao i kustoske koncepcije.  

Autorima će biti pružena moućnost boravka u Florinom domu u kojem djeluje Galerija Flora i Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Dubrovnik. 

Posebna će se pozornost usmjeriti na prijedloge koji kritički promišljaju stvarnost, na radove u nastajanju, site-specific projekte te na prijedloge koji inovativno reagiraju na kontekst galerije i ideju umjetnika na putovanju. 

 

Prijava treba sadržavati:

- Kontakt podatke i životopis autora

- Prijedlog / projekt

- Dokumentaciju o dosadašnjim radovima (do 5 radova)

- Vizualne i tekstualne materijale rada koji se predlaže 

- Tehnički opis projekta/prijedloga

- Prijedlog termina realizacije

 

Prijave se šalju na email galerijaflora.natjecaj2019@gmail.com ili poštom na HDLUDU, Šetalište Kralja Zvonimira 32, 20000 Dubrovnik, s naznakom "Natječaj za izlaganje u galeriji Flora 2019.". 

Za sve dodatne informacije obratiti se na Facebook stranicu, mail adresu ili broj telefona voditeljice glaerije Ivane Pegan Baće: 915234737

Natječaj je dijelom pozivni. Realizacija odabranih programa Galerije Flora u 2019. ovisit će o financijskim potporama Grada Dubrovnika, Ministarstva kulture i Županije Dubrovačko-neretvanske. 

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 06.06.2018