Izlaganje u Galeriji Kupola | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Izlaganje u Galeriji Kupola

Uz Prijave za redovan program izlaganja u Galeriji Kupola u 2022. godini, poziv uključuje i Prijave za Program predstavljanja hrvatskih ilustratora.

ROK: 02.07.2021
  • A
  • +
  • -

Galerija Kupola raspisuje natječaj za izlaganje u 2022. godini, namijenjen vizualnim umjetnicima koji djeluju u području slikarstva, ilustracije, grafike, fotografije i grafičkog dizajna.

Galerija Kupola usmjerena je prema mlađim, neafirmiranim umjetnicima, kao i onima s dužim profesionalnim djelovanjem, a cilj joj je pružiti potporu umjetnicima u razvoju njihove umjetničke prakse te općenito promovirati područje suvremenog vizualnog stvaralaštva.

Natječaj se sastoji od dva dijela: Prijave za Program predstavljanja hrvatskih ilustratora 2022. te Prijave za redovan program izlaganja u Galeriji Kupola 2022. 

Prijave trebaju sadržavati ime, prezime i kontakt (broj telefona i e-adresu) autora/ice (ili skupine autora), životopis/e, informacije o umjetničkom radu (naziv, koncept i opis do 300 riječi) te vizualni materijal. U prijavi je obvezno istaknuti za koji se program autor/ica prijavljuje.

Rok za predaju prijava je 2. srpnja 2021. godine, a šalju se putem maila.

Svi detalji o pozivu dostupni su na službenim stranicama Galerije.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 06.06.2021