Izlaganje u galeriji Striegl | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Izlaganje u galeriji Striegl

Gradska galerija Striegl poziva na prijavu umjetničkih radova koji će postati dio izlagačkog programa u 2021. godini.

ROK: 05.08.2020

Sisačka Gradska galerija Striegl raspisala je poziv za izlaganje u narednoj godini. Na natječaj je moguće prijaviti radove u različitim vizualnim medijima, tehnikama i materijalima koji su nastali između 2015. i 2020. godine. Dimenzije rada su ograničene na 200 cm u visini i 75 cm u širini. Prednost će pri odabiru imati niskobudžetni i ekonomični projekti.

Prijava za natječaj treba sadržavati: ime, prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail; životopis (popis samostalnih i skupnih izložbi); idejni opis projekta ili rada;  tehnički opis rada (dimenzije, tehnika); troškovnik realizacije projekta; fotografije rada u digitalnom obliku kvalitete i rezolucije već pripremljene za tisak (300 dpi u .jpg ili .tiff formatu i CMYK bojama).

Odabrane umjetnike/ice Gradska galerija Striegl predložit će za sufinanciranje Gradu Sisku, Sisačko-moslavačkoj županiji i Ministarstvu kulture te im osigurati troškove organizacije izložbe.

Prijave se mogu poslati na putem maila ili poštom na adresu galerije (Gradska galerija Striegl, Holandska kuća, Rimska 10, 44000 Sisak).

Rok za predaju prijava je 5. kolovoz.

 
Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 07.07.2020