Izlaganje u Galeriji VN | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Izlaganje u Galeriji VN

Galerija VN poziva umjetnike i kustose da se prijave na natječaj za izlaganje u 2022. godini.

ROK: 30.06.2021
  • A
  • +
  • -

Galerija VN poziva umjetnike i kustose da se prijave na natječaj za izlaganje u 2022. godini. Program Galerije VN usmjeren je ka promoviranju inovativnih umjetničkih radova, istraživačkog pristupa, aktualnih tema i kritičkog promišljanja zbilje (socijalne, političke, tehnološke, privatne, intimne) te kreativne interpretacije izlagačkog prostora kroz suvremene umjetničke prakse. Kontinuirano usmjerenje Galerije prema mladim autorima nastavljamo i dalje, kao i izlaganje već potvrđenih autora. Uz umjetničke projekte natječaj je otvoren i za kustoske koncepcije.  

Prijedlozi se podnose putem prijavnice koja se nalazi ovdje.

Rok za predaju prijava je 30. lipnja.  

Ispunjena prijavnica i dodatni materijali mogu se slati poštom (Ilica 163a, Zagreb), e-mailom ili osobno donijeti u Galeriju VN (pon-pet 8-20, sub 8-14).   

Prijave će razmatrati Umjetnički savjet Galerije VN u sastavu: Jasna Jakšić, Daniel Kovač, Ines Krasić, Olga Majcen Linn, Sunčica Ostoić i Sabina Sabolović. Odabrani prijedlozi bit će objavljeni na web stranici do 1. kolovoza te uvršteni u program Galerije VN za 2022. godinu koji se predlaže za sufinanciranje Ministarstvu kulture RH i Gradskom uredu za kulturu Grada Zagreba.  

Objavio/la martina.kontosic [at] kulturpunkt.hr 26.05.2021