Izlaganje u MKC SPlit u 2012. | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Izlaganje u MKC SPlit u 2012.

MKC Split raspisuje
 natječaj za redovni izložbeni program u 2012. u produkciji MKC Split
 te natječaj za programe u organizaciji i produciji drugih umjetničkih organizacija i institucija za

20.05.2011 - 13.06.2011

Natječaj za redovni izložbeni program otvoren je za autore i grupe autora. U obzir dolaze svi vizualni izričaji suvremene umjetničke prakse, osobito rad s novim tehnologijama (video/audio instalacije, internet projekti...), ali i sve strategije koje se istraživački odnose spram umjetničkih medija. Pritom će se razmatrati prijedlozi projekata koji vode računa o prostornim kapacitetima galerije MKC Split, a riječ je o cca 400 četvornih metara. Prijava treba sadržavati opis likovnog projekta uz obaveznu vizualnu dokumentaciju, radnu biografiju autora, te napomenu o tehničkim potrebama likovnog projekta.

Natječaj za programe i projekte koji bi se realizirali u prostorima MKC Split (galerija,) otvoren je za udruge, umjetničke organizacije i ustanove koje se bave organizacijom i produkcijom kulturnih sadržaja. Prijave trebaju sadržavati opis programa i njegove tehničke složenosti, biografije sudionika, te prijedlog termina održavanja.

U prijavi treba istaknuti za koji natječaj se program prijavljuje (likovni natječaj u produkciji MKC Split ili program u vlastitoj produkciji).

Rok za prijavu je 13. lipanj, a prijave treba slati mailom ili poštom na:

MKC Split (za natječaj...),

Savska bb,

21000 Split .

Dodatne informacije potražite ovdje.

Objavio/la antonija [at] kulturpunkt.hr 20.05.2011