Izložba hrvatskog dizajna 1718 | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Izložba hrvatskog dizajna 1718

Hrvatsko dizajnersko društvo objavljuje javni poziv za prijavu radova na središnju i najveću strukovnu dizajnersku manifestaciju u Hrvatskoj.

ROK: 22.06.2018

Hrvatsko dizajnersko društvo objavljuje javni poziv za prijavu radova na Izložbu hrvatskog dizajna 1718, koja će se održati od 25. listopada do 25. studenog 2018. godine u Muzeju za umjetnost i obrt i susjednom Salonu Izidor Kršnjavi. Izložba hrvatskog dizajna središnja je i najveća strukovna dizajnerska manifestacija u Hrvatskoj, koja se održava od 1999. u bijenalnom ritmu. Na Izložbi će se predstaviti selekcija recentne dizajnerske produkcije nastale tijekom dvogodišnjeg razdoblja koja obuhvaća profesionalne i studentske radove iz različitih dizajnerskih disciplina.

Radovi se prijavljuju putem obrasca za prijavu profesionalnih i studentskih radova. 

Zbog velikog broja upita rok za prijavu produljen je do 22. lipnja 2018. do ponoći

Do tog roka potrebno je poslati elektroničku prijavnicu zajedno s digitalnom dokumentacijom kako je opisano u Pravilniku. Radovi (isprinti ili originali) za potrebe selektiranja trebaju se dostaviti u Hrvatsko dizajnersko društvo, Boškovićeva 18, Zagreb, osobno, poštom ili dostavom u periodu od 18. do 21. lipnja od 10 do 19 sati.

Sva pitanja u vezi s prijavom radova mogu se poslati na mail adresu

Više potražite ovdje

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 10.05.2018