Između analognog i digitalnog | kulturpunkt

Najave Izložba

<

Između analognog i digitalnog

Multimedijalna pop-up izložba O V E R / S E A S Helene Thümmel istražuje poveznice između prostora, vremena i granica socio-političkih sistema koji nas okružuju.

11.03.2016 - 12.03.2016 , Rijeka - Galerija SKC

Helene Thümmel studirala je arhitekturu u Grazu, radila kao scenografkinja na mnogim kazališnim i filmskim produkcijama, te surađivala sa mnogim umjetničkim i kulturnim organizacijama.

Studentica je diplomskog studija medijskih umjetnosti i praksi (MAP) pri Visokoj šoli za umetnost u Novoj Gorici. U svojem radu eksperimentira s kombinacijama analognih i digitalnih medija. Inspirirana arhitekturom, znanošću, sustavima i tehnologijama Helene traži poveznice između prostora, vremena i granica unutar socio-političkih sistema koji nas okružuju. Izlaže u Austriji, Belgiji, Njemačkoj, Sloveniji i Hrvatskoj, a u Rijeku se vraća kako bi prezentirala svoja ranije započeta umjetnička istraživanja na ovim prostorima.

Otvorenje samostalne pop-up izložbe zakazano je u petak, 11. ožujka u 20 sati. Izložba je otvorena do 12. ožujka od 16 do 20 sati

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 10.03.2016