Jačanje solidarnosti i zaštita ljudskih prava | kulturpunkt

Najave Radionica

<

Jačanje solidarnosti i zaštita ljudskih prava

Kuća ljudskih prava, CMS, B.a.b.e. i GONG pozivaju sve zainteresirane za društveni angažman i doprinos pozitivnim promjenama na sudjelovanje u edukativnim aktivnostima.

09.05.2016 , Zagreb - Kuća ljudskih prava

FOTO: Kuća ljudskih prava / Facebook

Kuća ljudskih prava Zagreb, Centar za mirovne studije, B.a.b.e. – Budi aktivna, budi emancipiran i GONG u sklopu projekta Edukacija za građane-građani za društveni razvoj i solidarnost pozivaju sve zainteresirane za društveni angažman i doprinos pozitivnim promjenama usmjerenim na jačanje solidarnosti i zaštiti ljudskih prava na sudjelovanje u edukativnim aktivnostima. 

Fokus susreta koji će se održati u ponedjeljak u Zagrebu, 9. svibnja od 10 do 17 sati u Kući ljudskih prava, bit će prijenos znanja u području društvenog angažmana, razmjena iskustva i planiranje aktivnosti solidarnog karaktera. Tematski, bavit ćemo se potrebama u zajednici povezanim sa zaštitom ljudskih prava, izjednačavanjem mogućnosti i suzbijanjem diskriminacije.

Zainteresirani se mogu prijaviti na mai adresu do 8. svibnja 2016. godine, a na isti e-mal možete se obratiti i za sva druga pitanja. 

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 06.05.2016