Javni programi u zgradi Scheier | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Javni programi u zgradi Scheier

Udruga Platforma za Društveni centar Čakovec poziva udruge, neformalne grupe i pojedince da se prijave za korištenje besplatnih termina i podršku javnim programima u zgradi Scheier.

ROK: 15.06.2019

Udruga Platforma za Društveni centar Čakovec u sklopu projekta "Nove prakse - sudioničko upravljanje zgradom Scheier" poziva udruge, umjetničke organizacije, neformalne grupe i pojedince da prijave za korištenje besplatnih termina i podršku javnim programima u zgradi Scheier u 2019. godini.

Projektom "Nove prakse" Platforma želi uspostaviti polivalentni javni društveno-kulturni centar i omogućiti infrastrukturu za sukreiranje kvalitetnijeg sadržaja te potaknuti kvalitetniju programsku produkciju i prezentaciju. Sukladno tome, razvija model sudioničkog upravljanja javnim prostorima, povećava uključenost građana i građanima otvara pristup produkciji i prezentaciji društveno-kulturnih i umjetničkih sadržaja u zgradi Scheier.

Poziv je namijenjen svim umjetnicima, aktivistima, društvenim akterima te građanima s područja Hrvatske. Prijaviti se mogu javni programi koji se bave aktualnim društveno-kulturnim temama kroz interaktivni društveno-kulturni događaj i/ili suvremenu umjetničku praksu poput izložbi, predstava, performansa, projekcija, instalacija, intervencija, koncerata te književnih večeri.

Prijave se primaju zaključno do 15. lipnja 2019. godine.

Cjeloviti tekst natječaja i prijavnica dostupni su ovdje.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 03.06.2019